vælg et emne
... eller vælg et emne

Steno Diabetes Center Grønland

Inuunerissaavik Steno / Steno Diabetes Center Grønland
Sanamut Aqqut
Postbox 1001
3900 Nuuk

Hjemmeside: www.steno.gl

Ønsker du at bestille tid til kontrol af diabetes, forhøjet blodtryk, KOL skal det ske ved at kontakte dit lokale Livstilsstilsambulatorium.
Find dit lokale livsstilsambulatorium ved at henvende dig til dit lokale sygehus eller sundhedscenter. Find kontaktinformationer på dit lokale sygehus eller sundhedscenter under kontakt.

For borgere i Nuuk: Hvis du er diagnosticeret med diabetes, KOL eller forhøjet blodtryk kan du på www.doktor.gl ønske tid til konsultation i Steno Inuunerissaavik eller via telefon: 34 43 33, alle hverdage kl. 09.00-10.00.

Steno Inuunerissaavik har lokaler på Dronning Ingrids Sundhedscenter.

Inuunerissaavik Steno / Steno Diabetes Center Grønland - et center med landsdækkende opgaver
Visionen med centret er at forbedre den almene sundhed og livskvalitet for alle mennesker i hele landet med diabetes, forhøjet blodtryk og KOL samt at bidrage til en sammenhængende behandlingsindsats.

Etableringen af Inuunerissaavik Steno er kernen i samarbejdet og centret er blive en integreret del af Det Grønlandske Sundhedsvæsen. På Inuunerissaavik Steno vil sundhedspersonale og forskere behandle, udvikle og samle viden om diabetes og udvalgte livsstilssygdomme.
Den fulde version af drejebogen - Klik her