vælg et emne
... eller vælg et emne

Hyldest af idrættens og sundhedens forbilleder

11-11-2019

Paarisa, Grønlands Idrætsforbund og Elite Sport Greenland hylder ildsjæle og forbilleder inden for idræt og sundhed ved Maligassiuisut Show lørdag aften i Katuaq. Showet markerer afslutningen på Qilusa Festival, som har budt på en hel uge med masser af bevægelse for borgerne i Nuuk.

Maligassiuisut Show handler om at fremhæve, fejre og hylde de mennesker, som gør en forskel inden for idræt og sundhed, og som kan være til inspiration for os alle. I år er det 5. gang showet afholdes.

Lørdag den 16. november kl. 20.00 byder Maren-Louise Poulsen og Angajo Lennert Sandgreen velkommen til showet, som transmitteres direkte på KNR. I løbet af aftenen bliver der uddelt en række priser. 

Paarisa kårer vinderne af konkurrencen om at fremme fysisk aktivitet, og uddeler priser til Årets aktive skole, Årets aktive arbejdsplads og Årets aktive i samfundet. 
Grønlands Idrætsforbund uddeler i samarbejde med Faxe Kondi legater til Årets Idrætsperson, Årets Træner og Årets Leder. 

Elite Sport Greenland uddeler i samarbejde med Grønlandsbanken og SparInvest prisen for Årets Elitepræstation og Årets Talentudviklingspris. 

Grønlands Idrætsforbund og Danske Spil uddeler igen i år Fællesskabsprisen til årets idrætsfællesskab. Der er i år 11 kandidater til prisen, og du kan stemme på din favorit på GIFs Facebookside frem til den 15. november.

Desuden uddeler Grønlands Idrætsforbund i år en ny pris: Årets Hold.

Prisuddelingen krydres med underholdning ved blandt andet Mike Thomsen, Jim Milne og Josef Josefsen og mange flere. Vanen tro kan publikum glæde sig til flere overraskelser undervejs, så kom og vær med til Maligassiuisut Show i Katuaq eller se med hjemmefra når KNR sender live fra showet lørdag den 16. november kl. 20.00 – 21.30

For yderligere oplysninger kontakt:
Paarisa: Sundhedsfaglig konsulent Kista Hammeken Lennert på tlf. 34 66 12 eller khle@nanoq.gl

GIF/ESG: Projektkonsulent Christina Tønder Bell på tlf. 34 81 53 eller christina@gif.gl