vælg et emne
... eller vælg et emne

Ny ledende regionslæge i Kujataa

04-05-2021

Den nye ledende regionslæge hedder Charlotte Mumm Ring.

Charlotte tiltræder den 1. september. Hun er uddannet speciallæge i gynækologi og obstetrik og har en Master of Business Administration fra SDU. Gennem de sidste fem år har Charlotte været overlæge på obstetrisk afdeling på OUH i Odense, hvorfra hun tog orlov sidste år. Orloven blev brugt på at følge sin drøm om at vende tilbage til Grønland, hvor hun tilbragte en sommer i sin ungdom. Den realisering skete gennem en stilling som regionslæge i Qaqortoq.
”Det har gav så stor mening for mig at gå på arbejde hver dag, hvor jeg følte, at min tilstedeværelse gjorde en forskel,” siger Charlotte Mumm Ring om oplevelsen.
Charlotte fortæller også, at omdrejningspunktet i hendes patienttilgang altid er at have patientens behov i fokus, og ledelsesmæssige opgaver har været den røde tråd igennem hele hendes arbejdsliv og hendes efteruddannelse.
Charlotte Mumm Ring er mor til tre; en på 12, en på 17 og en på 20 år. Hun er nu ved at gøre klar til at flytte til Qaqortoq. Sundhedsvæsenet byder Charlotte velkommen og ser frem til samarbejdet.