vælg et emne
... eller vælg et emne

Følg Paarisa - og gør det sunde valg til det lette valg

13-09-2019

Grib din telefon og få inspiration til mere sundhed og livskvalitet for dig og din familie. Fredag den 13. september går Paarisa i luften med en ny Facebookside med gode råd og tips til en sund livsstil.

- I Paarisa har vi en masse viden om sund livsstil, som vi gerne vil dele med alle i Grønland. Vi arbejder for at fremme sundhed og livskvalitet og udbredelse af viden er en vigtig del af vores arbejde, fordi viden er grundlaget for at træffe gode og sunde valg, siger Fg. afdelingschef i Paarisa, Ditte Sølbeck og fortsætter:

- Vi håber, at mange – og ikke mindst børnefamilierne – vil tage godt i mod Paarisa på Facebook, og så håber vi selvfølgelig, at vores følgere vil blive motiveret og inspireret til at træffe sunde valg.

Paarisas facebookside er for alle, men henvender sig især til børnefamilier. På siden kan man finde gode råd, tips og tricks om sundhed og særligt om mad og motion. Der vil være fokus på, hvordan man gør det sunde valg til det lette og naturlige valg.

 

Rådene på Paarisas facebookside tager udgangspunkt i den aktuelle viden på sundhedsområdet, herunder de officielle anbefalinger for kost og motion.

Paarisa er en enhed i Grønlands Selvstyre, som hører under Styrelsen for Forebyggelse og Sociale forhold. Enheden arbejder med sundhedsfremme og forebyggelse inden for det sociale og sundhedsfaglige område.

For yderligere oplysninger kontakt Fg. afdelingschef Ditte Sølbeck på telefon +299 34 60 37 eller e-mail ditt@nanoq.gl