vælg et emne
... eller vælg et emne

Idrættens og sundhedens forbilleder hyldes

01-11-2018

Departementet for Sundhed, Grønlands Idrætsforbund og Elite Sport Greenland hylder ildsjæle og forbilleder inden for idræt og sundhed ved årets Maligassiuisut Show i Katuaq.


Foto: Emil Nørgaard Stach

Maligassiuisut Show handler om at fremhæve, fejre og hylde de mennesker, som gør en forskel inden for idræt og sundhed, og som kan være til inspiration for os alle. I år er det 4. gang showet afholdes.

Lørdag den 17. november kl. 19.00 byder Maren-Louise Poulsen og Angajo Lennert Sandgreen velkommen til showet, som transmitteres direkte på KNR. Der er lagt op til en aften fyldt med underholdning og spænding, når årets ildsjæle og forbilleder skal kåres.

I løbet af aftenen bliver der uddelt en række priser. Departementet for Sundhed kårer vinderne af konkurrencen om at fremme fysisk aktivitet, og uddeler priser til Årets aktive skole, Årets aktive arbejdsplads og Årets aktive i samfundet. 

Grønlands Idrætsforbund uddeler i samarbejde med Faxe Kondi legater til Årets Idrætsperson, Årets Træner og Årets Leder. 

Elite Sport Greenland uddeler prisen for Årets Elitepræstation og Årets talentudviklingspris. 

I år uddeler Grønlands Idrætsforbund og Danske Spil desuden en helt ny pris med titlen Årets Idrætsfællesskab. Frem til 1. november kan du nominere en klub eller et fællesskab til prisen ved at sende en video til Grønlands Idrætsforbund. Herefter vil alle kunne stemme på det fællesskab, som de synes fortjener at vinde prisen.

Prisuddelingen krydres med underholdning ved blandt andet Qiajuk, Tiu, Varna og mange flere. Vanen tro kan publikum glæde sig til flere overraskelser undervejs, så kom og vær med til Maligassiuisut Show i Katuaq eller se med hjemmefra når KNR sender live fra showet lørdag den 17. november 2017 kl. 19.00 – 20.30

For yderligere oplysninger kontakt: 

Departementet for Sundhed: Informationsmedarbejder Ea Cecilie Aidt på tlf. 34 66 11 eller eaca@nanoq.gl 

GIF/ESG: Projektkonsulent Christina Tønder Bell på tlf. 34 81 53 eller christina@gif.gl