vælg et emne
... eller vælg et emne

Konkurrence om spil for elever i folkeskoler, efterskoler og på GU

16-02-2018

Allorfik, Videnscenter om Afhængighed har arrangeret en konkurrence målrettet folkeskoler, efterskoler og gymnasier. Konkurrencen handler om pengespil.


Eleverne kan lave en lille film, skrive regler for spil i klassen, skrive om markedsføring af spil eller blot en god historie om spil. Oplæggene om de enkelte konkurrencer kan ses på www.gambling.gl, hvor der også kan ses andet materiale og småfilm. 

 Konkurrencen skal være med til at forebygge spilproblemer ved at øge opmærksomheden på, hvornår spil går fra at være sjovt til at være et problem. 
 Spil hvor der indgår penge eller gevinster er noget alle kender, og de fleste har prøvet det. Spil er ofte bare hyggeligt tidsfordriv, men for nogle bliver pengespil et problem. 

 Også børn og unge er eksponeret for pengespil i deres dagligdag, vædde med andre eller spille om gevinst eller penge. I stigende grad sker eksponeringen elektronisk gennem reklamer og markedsføring på nettet. Det gør at andelen med problemer med spil er stigende. 

 Hovedpræmien er 10.000 kr. til klassekassen og så er der en opmuntringspræmie på 5x 1.000 kr. Konkurrencen går frem til 1. maj.

 For yderligere oplysninger kontakt konsulent Nivi Thomassen Olsen på +299 34 66 54 eller e-mail nith@allorfik.gl