vælg et emne
... eller vælg et emne

Psykiatri i Samfundet

21-02-2017

Den 22. – 23. marts er Naalakkersuisoq for Sundhed, Agathe Fontain vært for konferencen ”Psykiatri Samfundet”, der afholdes i Nuuk. Alle interesserede er velkomne. 

-”Psykiatri i samfundet er for alle, som arbejder direkte eller indirekte med personer, som er sindslidende eller som er pårørende til en sindslidende. Målet med konferencen er, at synliggøre de ressourcer der er på området, og at styrke det tværfaglige samarbejde på det psykiatriske område,” siger Naalakkersuisoq for Sundhed Agathe Fontain, og fortsætter:

- ”Der er et stort behov for at sætte psykiatrien på dagsordenen, og der er behov for at samle kræfterne på området. Psykiske lidelser er stadig et tabubelagt emne, mange pårørende føler sig meget alene.  Derfor har de pårørende fået en fremtrædende plads i programmet.”

Psykiatri i samfundet vil præsentere et overblik over, hvordan den mentale sundhed er i landet. Særligt fokus vil være på samarbejdet, de pårørende og kompetencerne på området. Psykiatrimødet vil give plads til workshops, hvor deltagerne kan diskutere udfordringer, problemstillinger og mulige løsninger. 

Læs mere om konferencen og tilmeld dig på peqqik.gl. Sidste frist for tilmelding er 1. marts. 

For yderligere oplysninger kontakt ministersekretær Nauja Møller på mobil: +299 58 26 54 eller e-mail: nmoe@nanoq.gl