vælg et emne
... eller vælg et emne

Sana-miuttere tog skraldet

01-06-2016

Medarbejdere på Dronning Ingrids hospital i Nuuk deltog sammen med ca. 500 andre medarbejdere fra 30 virksomheder i Nuuk i årets miljø-og oprydnings arrangement Saligaatsoq tirsdag den 14. juni.- i sundhedsvæsnet deltager vi fordi det er vigtigt, at vi som offentlig institution er med, hvor vi kan, når det drejer sig om at hjælpe til i lokalsamfundet. Vi er et lille samfund med knappe ressourcer og vi må alle hjælpe til fx i arbejdet i at holde vores natur ren, fortæller chefsygeplejerske Ella Skifte der selv deltog aktivt i oprydningen omkring Dronning Ingrids Hospital.

Til dette års Saligaatsoq-arrangement, som kører for sjette år i træk, var ca. 35 sana-miuttere rundt med plastikhandsker og plastikposer i grøfter og grønne områder i området nær Dronning Ingrids Hospital.

-Jeg synes det er et fint arrangement. Det er en god måde at vi alle kan være med til at tager et ansvar for at gøre byen ren. Det er også hyggeligt at være sammen men kollegerne på en anden måde. Jeg skal helt klar være med næste år også, siger direktionssekretær Stine Bossen.Chefsygeplejerske Ella Skifte