vælg et emne
... eller vælg et emne

Uddeling af priser til ildsjæle

03-12-2015

Den 5. december hylder Naalakkersuisoq for Sundhed og Grønlands Idrætsforbund ildsjæle, der gennem 2015 har gjort noget for idrætten eller har fremmet fysisk aktivitet lokalt.

Der er lagt op til en festlig aften, når der bliver uddelt priser ved et Gallashow i Katuaq, som transmitteres live af KNR tv.

Naalakkersuisoq for Sundhed er glad for den store deltagelse:

- "Jeg synes det er vigtigt at sætte fokus på alle de gode initiativer, der allerede findes og som måske kan inspirere andre. Årets vindere er gode eksempler på, hvordan man kan fremme fysisk aktivitet på skolen, på arbejdspladsen og i sin by eller bygd. Jeg var glad for at se, at så mange havde valgt at deltage i konkurrencen" udtaler Naalakkersuisoq Doris Jakobsen.

Formanden for Grønlands Idrætsforbund Nuka Kleemann supplerer: ”Grønlands Idrætsforbund glæder sig over muligheden for at hylde personer indenfor idrætten og ikke mindst frivillige ressourcer der er med til at løfte samfundet. Vi glæder os over det engagement alle de frivillige gør og glæder os til 2016, hvor vi i samarbejde med AWG2016 og MIBB har gjort året til frivillighedens år.”

Grønlands Idrætsforbund uddeler priserne hvert år, og Naalakkersuisuq for Sundheds konkurrence om at fremme fysisk aktivitet kører frem til 2019.

For yderligere oplysninger kontakt ministersekretær Rosa Thorsen på mobil: +299 55 33 03 eller e-mail: rosat@nanoq.gl