vælg et emne
... eller vælg et emne

Ny departementschef i Departementet for Sundhed

30-11-2015

Naalakkersuisut har i dag besluttet, at cand.scient. Lone Nukaaraq Møller tilbydes stillingen som departementschef i Departementet for Sundhed. Lone Nukaaraq Møller tiltræder stillingen som departementschef i Departementet Sundhed den 1. december 2015.

Lone Nukaaraq Møller har en karrieremæssig baggrund i Grønlands Selvstyre, herunder varetagelse af lederstilling i Finansdepartementet og i børnerettighedsinstitutionen MIO samt koordinatorstillinger i forebyggelsesafdelingen Paarisa og i forskningsafdelingen under Departementet for Uddannelse og Forskning. Senest har Lone Nukaaraq Møller været konstitueret som departementschef i Departementet for Sundhed siden august 2015.

Lone Nukaaraq Møller er født i Qasigiannguit og uddannet inden for biologi og epidemiske sygdomme i Grønland. Naalakkersuisoq for Sundhed og Nordisk Samarbejde Doris Jakobsen udtaler:

"Jeg er meget glad for, at Naalakkersuisut har besluttet at tilbyde Lone Nukaaraq Møller stillingen som departementschef i Departementet for Sundhed. Lone har en solid baggrund for at varetage stillingen og jeg har lært Lone at kende som en dygtig og engageret leder i departementet. Jeg ser meget frem til at fortsætte samarbejdet med Lone.”

Der var elleve ansøgere til stillingen som departementschef i Departementet for Sundhed.

 

Nuuk, den 30. november 2015.

Formandens Departement