vælg et emne
... eller vælg et emne

Søg støtte til dit sundhedsprojekt

05-03-2015

Går du med en god idé til et projekt, der kan forbedre sundheden i dit lokalområde? Så er det nu, du skal søge midler fra Inuuneritta Puljen. Som noget nyt kan der fra i år kun søges midler en gang om året.

I år er det ifølge folkesundhedsprogrammet Inuuneritta II indsatsår for at fremme fysisk aktivitet. Derfor vil aktiviteter og projekter der fremmer fysisk aktivitet blandt børn, unge og familier blive prioriteret højt, når Naalakkersuisoq for Sundhed, Martha Lund Olsen uddeler midler fra puljen.

- ” Formålet med Inuuneritta Puljen er at støtte lokale initiativer, som kan fremme sundheden. Det er rigtig vigtigt, at arbejdet med at forbedre folkesundheden foregår på alle planer i vores samfund. Inuuneritta Puljen giver enhver, der har lysten, viljen og en god idé mulighed for at bidrage positivt til et sundere samfund”, siger Naalakkersuisoq for Sundhed, Martha Lund Olsen og fortsætter:

-”Jeg har modtaget en mail fra skiklubben NSP i Nuuk, som fik bevilget midler fra Inuuneritta Puljen sidste år til indkøb af skiudstyr. Formanden for klubben fortalte, at det er en stor succes, at NSP nu kan låne skiudstyr ud gratis. Mennesker, der før ikke har haft mulighed for at stå på langrendsski, har nu muligheden. Det er bare ét eksempel på, hvordan Inuuneritta Puljen giver penge til at forbedre sundheden lokalt.”

Fristen for at søge om midler fra Inuuneritta Puljen er 1. april 2015, og nu kan du ansøge puljen elektronisk.
Du finder her ansøgningsskemaet og mere information om puljen.

Inuuneritta Puljen blev oprettet i forbindelse med indførelsen af folkesundhedsprogrammet Inuuneritta.

For yderligere oplysninger kontakt sundhedsfaglig konsulent Lisa Christiansen på tlf: +299 34 66 50 eller e-mail: lich@nanoq.gl eller informationsmedarbejder Aqissiaq Møller Mathiassen på tlf: +299 34 66 90 eller e-mail: aqma@nanoq.gl.