vælg et emne
... eller vælg et emne

Jeg har kræft

Jeg har kræft, hvad nu?

Hvert år rammes cirka 170 af kræft i Grønland. Kræft vedrører ikke kun patienten, men i høj grad hele familien. De fleste mennesker føler sig beskyttet mod alvorlig sygdom. Selv om hver tredje af os på et tidspunkt i livet vil få kræft, er det almindeligt at tro, at det er naboen, der bliver syg.
Derfor vil diagnosen kræft oftest komme som et chok, også selv om man måske længe har haft en mistanke om noget alvorligt.
 
Mange kræftpatienter beskriver situationen, hvor de fik deres diagnose, som uvirkelig - som et teaterstykke, hvor man er tildelt en rolle. Udadtil virker man måske rolig, stiller spørgsmål, men inden i, er alt kaotisk, og man hører og forstår ikke det, der bliver sagt.
  

Neriuffik, Kræftens bekæmpelse i Grønland

Neriuffik, Kræftens Bekæmpelse i Grønland har udgivet en række pjecer om kræft i samarbejde med Kræftens Bekæmpelse i Danmark. Pjecerne er på grønlandsk. De kan hentes her.  

Information om kræft på dansk kan hentes på Kræftens Bekæmpelses hjemmeside: www.cancer.dk 

 

Generer pdfEmbed

Embed artiklen

"Jeg har kræft". For at embedde artiklen på din side skal du kopiere nedenstående script og indsætte det i din html hvor artiklen skal ligge

Luk

Send til ven

Til e-mail

Dit navn

Besked

Luk

Tilbagemeldinger

Besked

Email

Luk

Abonnér på artikel

Din E-mail

Luk