vælg et emne
... eller vælg et emne

MANU - forældreforberedelse

Venter du barn?

Drømmer du om et godt liv for dit barn og din familie? Så er MANU noget for dig! MANU er forældreforberedelse til dig, som snart skal være far eller mor. Uanset om det er dit første barn eller dit femte barn, eller om du bor i nord, syd, øst eller vest.

Ved at deltage i MANU får du følgeskab på din rejse til at blive forælder. Du vil møde nogle dygtige fagpersoner, som har forstand på børn. Du vil få viden om barnets udvikling i maven og om, hvad der sker i parforholdet. Du vil få inspiration til den helt tætte kontakt med dit nyfødte barn lige efter fødslen. Og du vil også få meget anden nyttig viden om spædbørns udvikling.

På kurset vil du også komme til at tænke over, hvordan du ønsker at være far eller mor. Du får også mulighed for at snakke med din kæreste om, hvordan I vil være forældre sammen. Skal du være alene om barnet, så er du velkommen til at tage et familiemedlem eller en ven med i stedet. Til MANU møder du også andre familier, som snart skal være forældre. Sammen kan I udveksle gode ideer og erfaringer, som I kan bruge i hverdagen med et spædbarn. 


Der er mange gode måder at være forælder på!

MANU hjælper dig med at finde din helt egen forældrestil.


Hvordan kommer du med i MANU?

Du kan melde dig til MANU ved din første graviditetssamtale med din jordemoder eller fødselsassistent.


Kontakt

Afdelingen for Børns Udvikling - Socialstyrelsen

Mail: manu@nanoq.gl el. miim@nanoq.gl

Hjemmeside: www.manu.gl

MANU

 

 

Generer pdfEmbed

Embed artiklen

"MANU - forældreforberedelse". For at embedde artiklen på din side skal du kopiere nedenstående script og indsætte det i din html hvor artiklen skal ligge

Luk

Send til ven

Til e-mail

Dit navn

Besked

Luk

Tilbagemeldinger

Besked

Email

Luk

Abonnér på artikel

Din E-mail

Luk