vælg et emne
... eller vælg et emne

Arrangementer > Konference om psykiatri i samfundet

 

Invitation til konference Psykiatri i samfundet d. 22-23. marts 2017

Det er med stor glæde, at jeg, som Naalakkersuisoq for Sundhed, hermed kan invitere alle interesserede til Psykiatri i samfundet. Psykiatrimødet vil sætte fokus psykiatrien, de sindslidende og deres pårørende samt på samarbejdet på tværs af områder. 

Psykiatri i samfundet er for alle, som arbejder direkte eller indirekte med personer, som er sindslidende eller som er pårørende til en sindslidende. Jeg vil derfor gerne invitere de kommunale forebyggelseskonsulenter, støttepersoner, sagsbehandlere, fagchefer, kommunalpolitikere, ansatte i psykiatrien og alle andre, som er interesserede til at deltage i psykiatrimødet.

Psykiatri i samfundet vil præsentere et overblik over, hvordan den mentale sundhed er i landet. Særligt fokus vil være på samarbejdet, de pårørende og kompetencerne på området. Psykiatrimødet vil give plads til workshops, hvor deltagerne kan diskutere udfordringer, problemstillinger og mulige løsninger. Det endelige program vil blive offentliggjort senere. 

Praktiske oplysninger:
Psykiatrimødet foregår d. 22. marts kl. 13-17 og d. 23.marts kl. 9-17 på Hotel Hans Egede i Nuuk
Deltagelse i konferencen er gratis for alle interesserede
Transport og logi til konferencen vil blive betalt for kommunale støttepersoner og medarbejdere i kystpsykiatrien. Andre deltagere skal selv afholde udgifter til transport og logi. 


Andre udgifter, herunder dagpenge i forbindelse med konferencen må dækkes af arbejdsgiver. Tilmeldingsfrist: 1. marts 2017. 

 
Med venlig hilsen


Agathe Fontain

 

Tilmelding sker ved udfyldelse af blanket, som findes her

 

Foto: Ulrik Bang